Pridruži se nam na 9. in 10. DIVJEM taboru! www.divja.net

10. DIVJI TABOR

Pogumni

11.-14. Julij
SKRITA LOKACIJA

Lokacija in spanje

Tabor po potekal na skriti lokaciji oddaljeni 1h južno od Ljubljane. Točne koordinate bodo dobili udeleženci po prijavi na svoj email. Pričakal nas po prečudovit potok s pitno vodo in neoknjena narava <3

Spalo se bo v lastnih šotorih ali brez šotora po želji.

Ostale vitalne informacije

Hrana in voda

V naši kuhinji bomo kuhali vegansko brezglutensko hrano za vse udeležence in ekipo. V ceno vstopnice so všteti 3 veganski obroki na dan (zajtrk, kosilo, večerja) in vmesne malice, tako da lačni ne boste 🙂 V primeru, da vas vseeno zagrabi lakota se oglasite v naši kuhinji, kjer vam bomo dali kas za pod zob 🙂 V primeru, da ne želite naše kuhinje in bi si želeli kuhati sami nas kontaktirajte na info@divja.net , da se dogovorimo.

Elektrika

Na voljo bo nekaj vtičnic za polnit telefone. Na lokaciji je prisoten telefonski signal za klice, internet pa deluje le na nekaterih mestih.

Kopalnica in Wc-i

Na prostoru bodo zagotovljeni kompostni ali prenosni wci. Tudi za tuširanje oz vodo za umivanje bo poskrbljeno kot vsako leto.

Cena in prijave

Odrasla oseba

1. FAZA VSTOPNIC (prvih 13 udeležencev/k) – RAZPRODANO

288€

167€ – Rezervacija prijave; 121€ – doplačilo na dogodku

2. FAZA VSTOPNIC (do 31. maja 2024)

333€ 

167€ – Rezervacija prijave; 166€ – doplačilo na dogodku

3. FAZA VSTOPNIC

366€ 

167€ – Rezervacija prijave; 199€ – doplačilo na dogodku

Cena vključuje

– 4 dni tabora

– zajtrk, kosilo in večerja ter prigrizki čez dan

– prostor za šotorjenje

– neomejena udeležba na vseh delavnicah

Število mest je omejeno na 69 udeležencev

Si vstopnice ne moreš privoščiti?

Piši nam na e-mail in se pridruži programu za delno financiranje vstopnic, katerega podpirajo donatorji društva Divja.

Prostovoljci, rabimo vas!

Prostovoljstvo na divjem taborju je posebna izkušnja.

Daje ti priložnost, da se naučiš veliko novega, izkusiš, kakšno je življenje v skupnosti, rasteš kot posameznik ter s skupnimi močmi pomagaš luč sveta ogledati nečemu večjemu, kot je DIVJI tabor. Najbolje boš to izkušnjo doživel/a, če se nam pridružiš za celotno obdobje pred in med taborom. 

Število prostovoljskih mest je omejeno. Če te zanima kako bo potekalo prostovoljstvo, termini in kje potrebujemo pomoč, klikni na spodnji gumb.

Ti je tabor prevelik finančni zalogaj?

Letos zbiramo donacije za tiste, ki bi se želeli udeležiti naših DIVJIH taborov in jim finance to ne dopuščajo. Naša mentaliteta je, da, več kot daš, več dobiš, ter naši donatorji, ki so prav tako udeleženci letošnjih taborov to že vejo ❤️ Na obeh naših taborih bosta letos tudi predavanji, kako na sočuten način ter s sledenjem svojim sanjam, priti do materialne preskrbljenosti.
 
Vsa zbrana sredstva bomo razdelili med vas in dokazali, da skupaj zmoremo več. Deljenje donacij bo potekalo po navdihu, mogoče pa kak dan pričaka prav tebe kako prijetno email sporočilo.
 
Izredno hvaležni smo za sočutnost in dobroto, ki dokazuje, da smo skupaj močnejši!
 
Če si tabora zares ne moreš privoščiti in bi želela doprinos donatorjev, odgovori na par vprašanj in se prijavi tukaj.
.
.
.
#divjitabor #divja #društvodivja #skupnost #vnaravi #delavnice #osebnostnarast #druženje #prijateljstva #ljubezen #srčnost

Pogosta vprašanja

Kako se prijavim?

Prijaviš se preko typeform prijavnice, ki jo najdeš TUKAJ. Po prijavi boš v roku 1/2 dni prejel/a račun na tvoj email. Po plačilu računa na naš TRR bo tvoja prijava potrjena. Dodali te bomo na seznam gostov in ti poslali potrditveni email, ki velja kot vstopnica. Število mest je omejeno na 70 udeležencev. Če imaš kakšno vprašanje pokliči na 070 841 231.

Ali je mogoča udeležba za posamezen dan?

Ne. Udeležba je na voljo le za celoten tabor.

Kaj potrebujem s sabo?

S sabo potrebuješ svoj pribor in krožnik, svoj šotor, spalno vrečo, naglavno lučko in ostale kamping pripomočke. Stvari za osebno higieno. Joga blazino oz armaflex, kakšno dekco. Ne pozabi svojih glasbil za glasbo ob ognju 😉 Naravna biorazgradljiva čistila in milo. Na taboru je prepovedano uporabljati sintetične detergente in šampone. Za pomivanje osebne posode bomo mi zagotovili biorazgradljivih detergent in gobice.

Kaj se zgodi v primeru odpovedi?

Več kot 1 mesec pred dogodkom vrnemo celoten znesek 1. dela plačila oz. rezervacije. Od 30 do 14 dni pred dogodkom vrnemo 60% zneska rezervacije. Do 14 dni pred dogodkom zadržimo rezervacijo oz. jo lahko predate drugi osebi. V primeru neudeležbe zaradi nepričakovane bolezni in predložitve zdravniškega dokazila vam izdamo darilni bon v vrednosti vaše prijavnine, ki ga lahko koristite v enem letu za drug dogodek ali izdelke iz spletne trgovine v društvu Divja. Prijavo lahko prenesete tudi na drugo osebo. V primeru odpovedi iz strani društva Divja vrnemo celoten znesek.

Domači ljubljenčki?

Domači ljubljenčki so dovoljeni pod pogojem, da so socializirani in jih imate pod nadzorom (v vidnem polju). Če svojega psa nimate pod kontrolo oz. je navajen pobegnit, ga morate imeti obvezno na povodcu. V primeru incidenta vas bomo primorani zaprositi, da psa odpeljete domov. Seveda je obvezno tudi pobiranje pasjih iztrebkov na področju tabora.

Za dodatna vprašanja pokličite pišite na naši Facebook strani ali preko emaila info@divja.net

Utrinki iz prejšnjih taborov

Društvo za Raziskovanje Osnovne Tvarine Divja

www.divja.net

Scroll to Top