fbpx
Dobrodošel/la na DIVJI trgovini :) Če je izbira darila pretežka lahko izbereš darilni bon, ki velja za vse dogodke Društva DIVJA in nakupe preko spletne trgovine :)
DIVJA
NEGA
Joni jajček roževec
ZA ŽENSKE
DOM
NAKIT

Mi smo pripravljeni na zimo, kaj pa ti?

Čudoviti novoletni okraski iz biorazgradljivih materialov. Na naši spletni strani najdete steklene listke ter diamantke in kroglice iz odpadkov second hand modne industrije. Naj bo letos tvoj božič zelen – v vseh pomenih te besede!

Širimo ponudbo bakrenih izdelkov, kjer dodajamo bakrene steklenice, kozarce in skodelice vrhunske kvalitete Enlight. Zakaj uporabljati bakreno posodo? Baker deluje antibakterijsko in je mikroelement, ki ga telo samo ne more proizvesti. Zaradi protivnetnega delovanja pomaga tudi pri celjenju ran, z vodo iz bakrenih skodelic pa si lahko umivate tudi problematično kožo.

Novi izdelki vodilnega franconskega proizvajalca eteričnih olj Innobiz. V naši trgovinici lahko najdete nove ultrasonične in nebulacijske izparilnike za eterična olja (iz trajnostnih materialov – les, keramika in steklo) ter široko ponudbo ekoloških eteričnih olj Florihana in Pranarom. Idealno za hladnejšo polovico leta, kot darilo ali preprosto za vsakodnevno sprostitev! 

DIVJA priporoča

DIVJA kolekcija

Pri ustvarjanju znamke DIVJA se zavzemamo, da za nas in za vas ustvarimo kvalitetne in če se le da 100% ekološke izdelke. Verjamemo v moč narave, zato so naši izdelki kar se da nepredelani, brez konzervansov, umetnih sladil in sladkorja. Trije glavni izdelki, s katerimi se najraje pohvalimo so naša Leška, Zeliščne mešanice za intimne kopeli in naša zadnja produkta VITALNA in ODPORNA Mešanici iz medicinskih gob. Preveri več podrobnosti o naših izdelkih in si izberi svojega. Ne bo ti žal 🙂

Steklenka Eli

Steklenka Eli slovenski izum in registriran patent slovenskega izumitelja Kristjana M. V njo nalijemo vodo iz pipe in jo zavrtimo. Z vrtinčenjem vode preko borosilikatne kamnine v steklenki, ustvarimo vodi naravno gibanje. Spiralasti lijak, ki pri tem nastane, vodi omogoči, da se zmehča ter sproti napetosti in informacije, ki se jih je navzela med dolgim potovanjem po ceveh ali z dolgotrajnim hranjenjem v embalaži.  Kristalna struktura vode pred in po vrtinčenju je bila poslana na testiranje v laboratorij v Švici. Po vrtinčenju so se kristali vode razporedili iz prej neurejenih v urejene. Raziskave z vodo je prvi delal Viktor Schauberger, ki je izjavil, da je voda lahko “mrtva” ali “živa”. Voda postane mrtva po prehodu skozi kilometre ravnih železnih cevi. Takšna voda izgubi biološke učinke in živim organizmom ne doda podpore. Živo vodo lahko najdemo v vodnjakih in v neonesnaženih rekah z vijugastimi tokovi. Voda, ki prepotuje skozi implozijski vrtinec postane ponovno biološko aktivna.

Scroll to Top