DIVJA
NEGA
ZA ŽENSKE
DOM
NAKIT

NOVO v naši trgovini

Nepogrešljive beležke in blokci Real Passionates za organizacijo in povečanje tvoje produktivnosti. Tedenski načrt te bo vsak dan opominjal kaj so tvoja opravila in ti ne bo pustil, da bi tvoje misli zlahka odtavale drugam 😉

Le 10% eteričnih olj na tržišču je primernih za aromaterapijo. Pri ekoloških eteričnih oljih PRANARÔM iz francosko-belgijskega laboratorija, specializiranega za znanstveno in klinično aromaterapijo ste lahko brez skrbi 🙂 Za zimske dni priporočamo kakšno agrumno noto.

Nakit iz poldragih kamnov Jaylaa. Kakovosten in nevpadljiv nakit iz naravnih materialov bo popestril vsak tvoj izgled. Preveri zapestnice iz poldragih kamnov ter si izbero tisto, ki jo v tem trenutku potrebuješ.

DIVJA priporoča

DIVJA kolekcija

Pri ustvarjanju znamke DIVJA se zavzemamo, da za nas in za vas ustvarimo kvalitetne in če se le da 100% ekološke izdelke. Verjamemo v moč narave, zato so naši izdelki kar se da nepredelani, brez konzervansov, umetnih sladil in sladkorja. Trije glavni izdelki, s katerimi se najraje pohvalimo so naša Leška, Zeliščne mešanice za intimne kopeli in naša zadnja produkta VITALNA in ODPORNA Mešanici iz medicinskih gob. Preveri več podrobnosti o naših izdelkih in si izberi svojega. Ne bo ti žal 🙂

Steklenka Eli

Steklenka Eli slovenski izum in registriran patent slovenskega izumitelja Kristjana M. V njo nalijemo vodo iz pipe in jo zavrtimo. Z vrtinčenjem vode preko borosilikatne kamnine v steklenki, ustvarimo vodi naravno gibanje. Spiralasti lijak, ki pri tem nastane, vodi omogoči, da se zmehča ter sproti napetosti in informacije, ki se jih je navzela med dolgim potovanjem po ceveh ali z dolgotrajnim hranjenjem v embalaži.  Kristalna struktura vode pred in po vrtinčenju je bila poslana na testiranje v laboratorij v Švici. Po vrtinčenju so se kristali vode razporedili iz prej neurejenih v urejene. Raziskave z vodo je prvi delal Viktor Schauberger, ki je izjavil, da je voda lahko “mrtva” ali “živa”. Voda postane mrtva po prehodu skozi kilometre ravnih železnih cevi. Takšna voda izgubi biološke učinke in živim organizmom ne doda podpore. Živo vodo lahko najdemo v vodnjakih in v neonesnaženih rekah z vijugastimi tokovi. Voda, ki prepotuje skozi implozijski vrtinec postane ponovno biološko aktivna.

Scroll to Top