fbpx
Dobrodošla/el na DIVJI! Obišči tudi spletno trgovino, kjer najdeš kvalitetne izdelke za zdravje in tvojo dušo ;) Brezplačna poštnina nad 66€
DIVJA
NEGA
Joni jajček roževec
ZA ŽENSKE
DOM
NAKIT

Posebna ponudba

NOVOSTI

Nožki za rezbarjenje švedske kvalitete Morakniv. Rezbarjenje nam predstavlja meditativno prakso, ki nas uči biti potrpežljivi ter sprejemanje življenja. Včasih se zgodi, da se nam izdelek lahko zlomi malo preden je končan. Nožki Morakniv so idealni za začetnike in tudi tiste, ki imate z rezbarjenjem že izkušnje. Zaradi majhnosti jih lahko s sabo vzamete kamorkoli.

Novi izdelki vodilnega franconskega proizvajalca eteričnih olj Innobiz. V naši trgovinici lahko najdete nove ultrasonične in nebulacijske izparilnike za eterična olja (iz trajnostnih materialov – les, keramika in steklo) ter široko ponudbo ekoloških eteričnih olj Florihana in Pranarom. Idealno za hladnejšo polovico leta, kot darilo ali preprosto za vsakodnevno sprostitev! 

Prstne činele se uporabljajo za začetek ali konec meditacij. Znane tudi kot manjireere so tradicionalno indijsko ročno glasbilo. Manjreere je pomemben instrument v indijskih ljudskih pesmih. Uporabljajo jih predvsem v templjih indijskih bogov in boginj za nabožne melodije.

DIVJA priporoča

DIVJA kolekcija

Pri ustvarjanju znamke DIVJA se zavzemamo, da za nas in za vas ustvarimo kvalitetne in če se le da 100% ekološke izdelke. Verjamemo v moč narave, zato so naši izdelki kar se da nepredelani, brez konzervansov, umetnih sladil in sladkorja. Trije glavni izdelki, s katerimi se najraje pohvalimo so naša Leška, Zeliščne mešanice za intimne kopeli in naša zadnja produkta VITALNA in ODPORNA Mešanici iz medicinskih gob. Preveri več podrobnosti o naših izdelkih in si izberi svojega. Ne bo ti žal 🙂

Steklenka Eli

Steklenka Eli slovenski izum in registriran patent slovenskega izumitelja Kristjana M. V njo nalijemo vodo iz pipe in jo zavrtimo. Z vrtinčenjem vode preko borosilikatne kamnine v steklenki, ustvarimo vodi naravno gibanje. Spiralasti lijak, ki pri tem nastane, vodi omogoči, da se zmehča ter sproti napetosti in informacije, ki se jih je navzela med dolgim potovanjem po ceveh ali z dolgotrajnim hranjenjem v embalaži.  Kristalna struktura vode pred in po vrtinčenju je bila poslana na testiranje v laboratorij v Švici. Po vrtinčenju so se kristali vode razporedili iz prej neurejenih v urejene. Raziskave z vodo je prvi delal Viktor Schauberger, ki je izjavil, da je voda lahko “mrtva” ali “živa”. Voda postane mrtva po prehodu skozi kilometre ravnih železnih cevi. Takšna voda izgubi biološke učinke in živim organizmom ne doda podpore. Živo vodo lahko najdemo v vodnjakih in v neonesnaženih rekah z vijugastimi tokovi. Voda, ki prepotuje skozi implozijski vrtinec postane ponovno biološko aktivna.

Scroll to Top