fbpx
Delovni čas trgovine DIVJA na Gosposvetski 7, Ljubljana: pon-pet, od 9 do 18. ure.
DIVJA
NEGA
ZA ŽENSKE
DOM
NAKIT

NOVO v naši trgovini

Izdelki Afrotera – družinsko podjetje, ki je v Slovenijo začelo uvažati karitejevo maslo po načelih pravične trgovine iz Burkine faso. Danes je njihov asortima mnogo širši, pri njih se lahko posladkaš z različnim suhim sadjem (mango in ananas), kakavom in kakavovimi zrni ali si privoščiš kokosovo olje ali karitejevo maslo za nego telesa. 

Trajnostne mehke igrače, pletene iz 100% merino volne, ročno barvane z rastlinami. Igračke izdelujejo ženske iz podeželja Kenije – pravična trgovina Kenana Knitters spreminja na stotine življenj ter tako pomembno vplina na družbo na podeželju Kenije z opolnomočenjem žensk, da prevzamejo odgovornost za svoja življenja z dostojanstvenim delom v varnem, družini prijaznem delovnem okolju.

Razširili smo ponudbo knjig za raziskovanje narave, receptov iz divjih rastlin in za izdelavo naravnih pripravkov iz narave. Najdeš tudi zelo lepe knjige, ki opišejo delovanje narave in so odlične namesto pravljice za lahko noč. Pomlad bo kmalu tu in mogoče malo učenja in raziskovanja vnaprej ne škodi 😉 Vse knjige o naravi najdeš TUKAJ.

DIVJA priporoča

DIVJA kolekcija

Pri ustvarjanju znamke DIVJA se zavzemamo, da za nas in za vas ustvarimo kvalitetne in če se le da 100% ekološke izdelke. Verjamemo v moč narave, zato so naši izdelki kar se da nepredelani, brez konzervansov, umetnih sladil in sladkorja. Trije glavni izdelki, s katerimi se najraje pohvalimo so naša Leška, Zeliščne mešanice za intimne kopeli in naša zadnja produkta VITALNA in ODPORNA Mešanici iz medicinskih gob. Preveri več podrobnosti o naših izdelkih in si izberi svojega. Ne bo ti žal 🙂

Steklenka Eli

Steklenka Eli slovenski izum in registriran patent slovenskega izumitelja Kristjana M. V njo nalijemo vodo iz pipe in jo zavrtimo. Z vrtinčenjem vode preko borosilikatne kamnine v steklenki, ustvarimo vodi naravno gibanje. Spiralasti lijak, ki pri tem nastane, vodi omogoči, da se zmehča ter sproti napetosti in informacije, ki se jih je navzela med dolgim potovanjem po ceveh ali z dolgotrajnim hranjenjem v embalaži.  Kristalna struktura vode pred in po vrtinčenju je bila poslana na testiranje v laboratorij v Švici. Po vrtinčenju so se kristali vode razporedili iz prej neurejenih v urejene. Raziskave z vodo je prvi delal Viktor Schauberger, ki je izjavil, da je voda lahko “mrtva” ali “živa”. Voda postane mrtva po prehodu skozi kilometre ravnih železnih cevi. Takšna voda izgubi biološke učinke in živim organizmom ne doda podpore. Živo vodo lahko najdemo v vodnjakih in v neonesnaženih rekah z vijugastimi tokovi. Voda, ki prepotuje skozi implozijski vrtinec postane ponovno biološko aktivna.

Scroll to Top