fbpx
DIVJA
NEGA
Joni jajček roževec
ZA ŽENSKE
DOM
NAKIT

Posebna ponudba

NOVOSTI

Na žalost toplejši dnevi prinesejo tudi nepridiprave, ki kalijo naš notranji mir ob druženjih v naravi. Ta sinergija 3 ekoloških eteričnih olj združuje prednosti 3 rastlin: limonske trave, lavandina super, 100% čistega limoninega evkaliptusa, ki skupaj na naraven način odganjajo nadležne komarje. 

Moja prva botanična parfumčka <3 Vonji eteričnih olj in rož me že nekaj časa inspirirajo, zdaj pa sem uspela ustvariti prva dva parfumčka. S

Če te zanima kako dišita lahko naročiš testerčka, za BREZPLAČNO POŠTNINO vtipkaj kodo “okakodiši” ob zaključku naročila.

Izdelki danskega podjetja Koustroup. Koustroup je inspiriran s strani botaničnih ilustracij, tako kot mi  <3  V naši trgovini najdeš čudovite motive iz narave natisnjene na kuhinjskih krpah iz eko bombaža, voščilnicah, puzlah in prtičkih. Za vse izdelke Koustroup klikni TUKAJ. 

DIVJA priporoča

Izdelki v AKCIJI

Čistimo skladišče pred poletjem.

Preveri našo novo rubriko izdelkov v AKCIJI. Nekateri so znižani zaradi krajšega roka uporabe ali manjše napakice, z večino pa ni prav nič narobe, razen tega, da se jih želimo znebiti, saj bi želeli ponuditi nove. Večina naših izdelkov je razgradljivih, saj se trudimo, da ponujamo izdelke iz naravnih materialov brez plastike. Klikni na spodnji gumb in si privošči kaj lepega za drugo dušo <3

palo santo sveti les 5 palčk

Moja posebna strast do dišave na vse načine, zato tudi na trgovini ponujam široko ponudbo le teh. Od kadil kot sta palo santo in zvitki žajblja, do 100% naravnih in ekoloških eteričnih olj, ki so edina primerna za dolgotrajno uporabo in vključevanje v kozmetične in prehrambene izdelke. Več o aromaterapiji in uporabi pa preberi v tem blogu.

Scroll to Top