Pridruži se nam na 9. in 10. DIVJEM taboru! www.divja.net

Psy tabor 2.0

Piše: Iva

Kraj in čas dogajanja: konec junija ob reki Krki, Žužemberk

Ekipca: velika 😉

Fotke: Martin Vogrič Dežman

Psy tabor je potekal na prečudovitem placu ob reki Krki v bližini Žužemberka. Na njem smo imeli priložnost poslušati različne glasbene zvrsti od psytranca, elektronskih zvrsti do odličnih vokalov mladega teksaškega para Voodoo Boogaloo. Lani nam je zagodlo vreme, letos pa je bilo super, z izjemo ene poletne nevihte, ki pa je ravno prav ohladila petkov večer pred vročim vikendom.

Organizirane so bile različne delavnice in predavanja. Od akrojoge in joge do izdelave naravnih dekoracij in predavanja Društva psihologija življenja. Z našim društvom Divja smo bili prisotni že lansko leto z delavnico, letos pa smo se še toliko bolj veselili, saj smo se odločili da se bomo testno predstavili z našimi prvimi izdelki na stojnici. Prvi vtisi naših testnih subjektov so bili super, tako smo si nabrali novih moči in zagona za nadaljne delo.

Vglavnem preživeli smo lep vikend, se hladili v osvežujoči reki Krki, družili s prijatelji in podporniki, jammali, vrteli poje, plesali in še kaj.

Ker slika pove več kot 100 besed pa si oglejte našo fotogalerijo 🙂

Pa do naslednjega leta!

Divji izdelki: žajbljev in bezgov liker, balzam za ustnice s smrekovo smolo, ustna vodica s hidrolatom lovorja, žajblja, črnega trna in rožmarina, zeliščna sol z ročno nabranimi zelišči (šetraj, rožmarin, žajbelj, majaron, timijan) ter naravni repelent proti komarjem z eteričnimi olji in hidrolatom melise in lovorja.

Leave a Comment

Scroll to Top