Pridruži se nam na 9. in 10. DIVJEM taboru! www.divja.net

Zakaj sploh postati član/ica, ko pa sem lahko le simpatizer/ka? 🙂

Vabimo te, da prebereš statut društva ter spodnje vrstice 🙂

Ja, več ljudi se to vpraša, saj ne vidijo večje slike v ideji društva, zato namenjamo temu par vrstic. Društvo DIVJA omogoča in postavlja nek okvir, da se podobno misleči ljudje lahko (z)družimo in udeležujemo kvalitetnih izobraževanj, delavnic in taborov.

A da stvari tečejo lahkotneje, se zbira članarino iz katere se lahko kupi društveno opremo, kot so kotel za kuhanje nad ognjem, šotor, barve, semena, orodje … + da se printa letake, plača računalničarja, računovodjo, podpre kakšen reklamni oglas, nahrani prostovoljce in ostale, ki srčno priskočijo v delovno ekipo. Mnogokatero malenkost, ki omogoča, da društvene aktivnosti potekajo nemoteno, torej krijejo članarine.

***************************

Vseeno pa je naš prvoten namen povezati čim več ljudi, katerim so skupne osebnostna rast in ljubezen do narave, zato je minimalna članarina na leto vse od 1€ naprej. S tem postaneš DIVJA/I ČLAN/ICA. Dodan/a boš v facebook skupino DIVJA člani, za katero si želimo, da bi malo bolj zaživela. V njej objavljamo neformalne izlete kam se odpravljamo člani in če iščemo družbo. Odločili smo se tudi, da bomo za vse člane organizirali enkrat letno organizirali tudi druženje na parceli v Logatcu, kot član/ica pa boš povabljena tudi na letni občni zbor, kjer se zberemo vsi ta najbolj aktivni člani in postavimo okvirje dela za tekoče leto. Dodan/a boš tudi na mailing listo, preko katere boš obveščen/a o vseh dogodkih in novih dogajanjih, da ti slučajno kaj ne uide.

Druga vrednost letne članarine, s katero si pridobiš naziv PRAV/A DIVJAK/INJA pa je 25€. Seveda toplo vabljen/a, če želiš donirati tudi več. V tem sklopu boš dobila enake ugodnosti kot DIVJA/I ČLAN/ICA, hkrati pa boš prejela še 10% popusta na vse naše dogodke in 5% popust na izdelke iz DIVJE spletne trgovine za obdobje tekočega leta. Izdelke boš od zdaj naprej lahko kupoval/a tudi preko naše spletne trgovine.

***************************

Če si se zaljubila v naše izdelke ali v naš DIVJI tabor, je morda to prava odločitev zate?

Prenesi pristopno izjavo in plačaj članarino po tvoji izbiri in stopi na DIVJO stran 😉 Pristopno izjavo najdeš na dnu strani. Če imaš še kakšno vprašanje ne oklevaj in nam piši na info@divja.net !

************************

Seveda pa da ne ostanemo le pri denarju, donacije so lahko tudi v drugi obliki. 

* Imaš veliko časa? Pridi na priprave na Divji tabor, pomagaj pripraviti prostor, zgraditi kuhinjo in stranišča, okrasiti vse kotičke, postaviti veliki šotor, nabrati les za ognjišče, kuhati, napolniti prostor z dobrimi vibracijami….več kot nas bo, lepše bo!

* Izdeluješ kaj slastnega in naravnega? Tvojih dobrot bomo zelo veseli za kakšen dogodek, da napolnimo želodčke udeležencem. 

* Imaš kakšen material, ki misliš, da bi društvu koristil? Piši nam, zanima nas.

* Če imaš neuporabljeno bivalno /počitniško prikolico, kombi, avto …imamo ogromno idej, kako bi nam lahko služile in olajšale našo misijo. Trenutno se družimo na posesti na Štajerskem, kjer je naša želja ustvariti ekološko skupnost. Te zanima več? Pokliči ali obišči nas!

* Prav tako sanjamo o šotoru, jurti ali tipiju …

* Pišite nam. Veseli bomo vsakršnih izmenjav in donacij 🙂

Pozdravljamo te PRAVI DIVJAKI 🙂

Scroll to Top